Welkom op deze site!

Leven zonder emoties... sinds 2002 ben ik, door een chronische depressie, mijn emoties kwijt en dat is van grote invloed op mijn leven. Inmiddels weet ik dat ik niet de enige ben die het heeft. Toch hoor ik, lees ik, vind ik er nooit wat over terug in de media. Het is alsof deze verstoring/aandoening in de hersenen niet bestaat. Het gaat hier om iets dat fundamenteel je leven kan aantasten en veelal ongrijpbaar is voor mensen die het niet hebben.

Op deze website vind je informatie over gevoelsblindheid (zo heb ik de emotionele vervlakking genoemd), verhalen van mensen die het hebben en verhalen van Roen, de maker van deze website.

Reality is that which, when you stop believing in it. Doesn't go away. - Philip K. Dick -

dinsdag 25 januari 2011

nieuw bericht

Het is al weer even geleden dat ik hier wat schreef. Ik heb inmiddels wat nieuwe dingen geprobeerd zoals acupressuur en meditatie. Echter nog zonder goed resultaat. Inderdaad ben ik nog altijd vlak in mijn gevoel. Geen beleving van emoties. Het bizarre is dat ik gister met mijn ouders naar een theatervoorstelling van Mike en Thomas heb gekeken en daar toch om heb moeten lachen. Toch zijn mijn emoties echt vlak. Geloof me. Ook heb ik besloten om nu toch echt het slaapmiddel zopiclon af te bouwen. Daar zie ik overigens erg tegen op. -groet-Roen-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten