Welkom op deze site!

Leven zonder emoties... sinds 2002 ben ik, door een chronische depressie, mijn emoties kwijt en dat is van grote invloed op mijn leven. Inmiddels weet ik dat ik niet de enige ben die het heeft. Toch hoor ik, lees ik, vind ik er nooit wat over terug in de media. Het is alsof deze verstoring/aandoening in de hersenen niet bestaat. Het gaat hier om iets dat fundamenteel je leven kan aantasten en veelal ongrijpbaar is voor mensen die het niet hebben.

Op deze website vind je informatie over gevoelsblindheid (zo heb ik de emotionele vervlakking genoemd), verhalen van mensen die het hebben en verhalen van Roen, de maker van deze website.

Reality is that which, when you stop believing in it. Doesn't go away. - Philip K. Dick -

woensdag 16 december 2009

Gastenboek

Wat vind je van de website? Heb je er wat aan of heb je andere opmerkingen?
Ik hoor graag van je :-) ;

5 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige site. Ik hoop dat vele mensen deze weten te vinden om enerzijds ervaringen met elkaar te kunnen delen en anderzijds op deze manier steun bij elkaar ondervinden.
  Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Interessante site! Alleen mis ik het stukje met ervaringen van mensen die hiervoor therapie hebben gevolgd en mogelijk zijn 'genezen'.

  M.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik wilde ook graag even kwijt dat ik erg blij ben dat deze site bestaat. Ik hoop dat ook dat er inderdaad wat meer aandacht/erkennig komt voor gevoelsblindheid. verder zou het wel een idee zijn om misschien ook wat over behandelingen ect te schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal eens rond gaan informeren of ik wat behandelmethoden op de site kan zetten. Ik weet bijvoorbeeld dat Cognitieve therapie erg goed kan zijn als je last hebt van negatieve gedachten patronen. Ik heb zelf een goed boek over dit onderwerp van de serie 'Dummies'. Ik ga binnenkort naar een psycholoog dan zal ik haar deze vraag stellen. -Roen-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb inmiddels de rubriek 'Tips' toegevoegd aan de site; Mocht je ook een tip hebben laat het me dan weten...

  BeantwoordenVerwijderen