Welkom op deze site!

Leven zonder emoties... sinds 2002 ben ik, door een chronische depressie, mijn emoties kwijt en dat is van grote invloed op mijn leven. Inmiddels weet ik dat ik niet de enige ben die het heeft. Toch hoor ik, lees ik, vind ik er nooit wat over terug in de media. Het is alsof deze verstoring/aandoening in de hersenen niet bestaat. Het gaat hier om iets dat fundamenteel je leven kan aantasten en veelal ongrijpbaar is voor mensen die het niet hebben.

Op deze website vind je informatie over gevoelsblindheid (zo heb ik de emotionele vervlakking genoemd), verhalen van mensen die het hebben en verhalen van Roen, de maker van deze website.

Reality is that which, when you stop believing in it. Doesn't go away. - Philip K. Dick -

vrijdag 17 december 2010

Moeilijker tijd...

Ik merk dat het moeilijker gaat de laatste tijd. Ik wil er niet aan toegeven, maar toch is het zo. Ik heb recent een griep gehad en daarna is mijn slaapritme in de war geraakt. Ik bleef overdag in bed, ook toen de griep over was. 's nachts werd ik steeds wakker en sliep niet goed door. Dankzij mijn casemanger is het me gelukt om overdag uit bed te blijven. Mijn nachten verbeterden, maar toch nog niet goed genoeg. Overdag voel ik me vaak brak en heb geen energie om te werken in Heiloo op het terrein van de ggz. Ik heb ook een nieuwe foto-opdracht gekregen, maar ik kan het niet opbrengen om aan de gang te gaan. Misschien ben ik wel depressiever geworden, ik weet het niet. Ik heb massage geprobeerd voor het slapen gaan, warme melk, en ook heb ik nu pilletjes van Weleda die het doorslapen zouden moeten bevorderen. Ik hoop maar dat deze periode weer over gaat. Ik moet nog altijd het slaapmiddel zopiclon afbouwen. En dat gaat zo natuurlijk niet. Damn... dat het er buiten zo mooi wit uitziet is een schrale troost... p.s. ik heb gister een forum op deze website gezet. Kijk er maar eens naar! -Roen-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten