Welkom op deze site!

Leven zonder emoties... sinds 2002 ben ik, door een chronische depressie, mijn emoties kwijt en dat is van grote invloed op mijn leven. Inmiddels weet ik dat ik niet de enige ben die het heeft. Toch hoor ik, lees ik, vind ik er nooit wat over terug in de media. Het is alsof deze verstoring/aandoening in de hersenen niet bestaat. Het gaat hier om iets dat fundamenteel je leven kan aantasten en veelal ongrijpbaar is voor mensen die het niet hebben.

Op deze website vind je informatie over gevoelsblindheid (zo heb ik de emotionele vervlakking genoemd), verhalen van mensen die het hebben en verhalen van Roen, de maker van deze website.

Reality is that which, when you stop believing in it. Doesn't go away. - Philip K. Dick -

zaterdag 9 oktober 2010

Doe maar net alsof

Dit liedje geeft weer wat ik soms het liefst zou willen;
Willen vergeten wat je wilt vergeten!
Ook met het nieuwe kabinet vvd-cda-pvv, die de gezondheidszorg nog verder willen uitkleden en zij die door ziekte van uitkering moeten leven nog armer willen maken. De uitkering omlaag. De zorgtoeslag omlaag. De huurtoeslag omlaag. Hogere eigen bijdrage. D#mn. De kl$#tz*kken!
Ze naaien je beste maatje voordat je je kont keren!
Ja, en ik voel me nu weer eens rot en kan er even niet zo goed tegen. Als je dit liedje wilt beluisteren, zoek het nummer dan op rechts bij de gadgets...

Je ziet in je krantje dat het allemaal uit de hand loopt
Je leest maar niet verder want je, je voelt het begin van wanhoop
Dan rook je een stickie en je vergeet wat je wilt vergeten
Je kijkt televisie en je vermijdt zo het ware leven

Dus doe maar net alsof je neus bloedt
Doe maar net alsof je neus bloedt
Doe maar net alsof je neus bloedt

Jij ging nog wel stemmen want je, je wou je niet laten kisten
Je zou toch niet willen dat ze iets zonder jou beslisten
Maar blijf je ook wakker omdat gajes je controleren
Ze naaien je beste maatje voordat je je kont kunt keren

Dus doe maar net alsof je neus bloedt
Doe maar net alsof je neus bloedt
Doe maar net alsof je neus bloedt

songtekst: Henny Vrienten

Voor hen die meer behoefte hebben aan iets opbeurends luister dan eens naar Clara Moreno en Celso Fonseca

Geen opmerkingen:

Een reactie posten