Welkom op deze site!

Leven zonder emoties... sinds 2002 ben ik, door een chronische depressie, mijn emoties kwijt en dat is van grote invloed op mijn leven. Inmiddels weet ik dat ik niet de enige ben die het heeft. Toch hoor ik, lees ik, vind ik er nooit wat over terug in de media. Het is alsof deze verstoring/aandoening in de hersenen niet bestaat. Het gaat hier om iets dat fundamenteel je leven kan aantasten en veelal ongrijpbaar is voor mensen die het niet hebben.

Op deze website vind je informatie over gevoelsblindheid (zo heb ik de emotionele vervlakking genoemd), verhalen van mensen die het hebben en verhalen van Roen, de maker van deze website.

Reality is that which, when you stop believing in it. Doesn't go away. - Philip K. Dick -

donderdag 12 augustus 2010

Het funkt niet.

Het funkt niet.
Het schroeft niet.
Het draait niet.

Het zoeft niet.
Het wervelt niet.
Het knalt niet.

Het borrelt niet.
Het bonkt niet.
Het loopt niet.

Het sist niet.
Het kwispelt niet.
Het fuift niet.
Het smaakt niet.
Het knettert niet.

Echt niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten