Welkom op deze site!

Leven zonder emoties... sinds 2002 ben ik, door een chronische depressie, mijn emoties kwijt en dat is van grote invloed op mijn leven. Inmiddels weet ik dat ik niet de enige ben die het heeft. Toch hoor ik, lees ik, vind ik er nooit wat over terug in de media. Het is alsof deze verstoring/aandoening in de hersenen niet bestaat. Het gaat hier om iets dat fundamenteel je leven kan aantasten en veelal ongrijpbaar is voor mensen die het niet hebben.

Op deze website vind je informatie over gevoelsblindheid (zo heb ik de emotionele vervlakking genoemd), verhalen van mensen die het hebben en verhalen van Roen, de maker van deze website.

Reality is that which, when you stop believing in it. Doesn't go away. - Philip K. Dick -

woensdag 21 juni 2017

Zomer

21 juni...de zomer is begonnen en het is flink warm in NL. Ik heb sinds een paar dagen een airco waar ik erg 'blij' (dus niet echt blij) mee ben. Ik bedoel het is fijn om mijn slaapkamer koel te krijgen. Als het warm is slaap ik namelijk niet goed. Wie niet? Ja, mijn vader slaapt prima.
Ik heb mijn haar weer kort geschoren, ik zit op zo'n vier millimeter nu. Het vervelende is echter dat mijn haar niet goed voelt. Dat had ik ook toen het langer was. Het voelt slecht als ik er met mijn hand doorheen ga. Ik heb ook het bizarre gevoel dat mijn hersenen onder de haren dood zijn. Dat zal natuurlijk wel niet, maar zo voelt het wel. Ik bijna geneigd  om mijn haar er helemaal af te scheren om te kijken of het dan beter voelt. Misschien is het de huid, of misschien zijn het de haarzakjes. Hoe kan dit nou? Ik weet dat het ook niet goed voelde als een hele tablet zopiclon (slaapmiddel dat ik gebruik) nam. Ik zit nu echter op een kwart tablet, maar misschien is dat nog teveel. Ik heb het al meerdere keren proberen af te bouwen, maar het blijft moeilijk, misschien als het weer wat koeler is buiten? Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten